Jandarmii montani din judeţul Prahova au intervenit, miercuri seară, pentru alungarea a doi pui de urs care au intrat într-o curte din Buşteni, pe strada Victoriei, şi s-au urcat într-un copac.

Jandarmii au folosit semnale acustice şi luminoase pentru a goni animalele, care, după ce au trecut prin mai multe gospodării, s-au retras în pădure.

Jandarmeria Prahova a anunţat că, miercuri seară, în jurul orei 19.00, jandarmii montani din Sinaia au intervenit în Buşteni pentru îndepărtarea a doi pui de urs care au intrat într-o curte şi s-au urcat într-un copac.

Un localnic a fost cel care a anunţat autorităţile.
Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor, care, într-un final, după ce au traversat mai multe gospodării, s-au retras în pădure.

Jandarmii recomandă ca în astfel de situaţii oamenii să se îndepărteze urgent de animalele sălbatice, să intre într-un loc sigur şi să anunţe imediat autorităţile pe numărul unic de urgenţă 112.

Articolul precedentVIDEO| Călin Popescu Tăriceanu, apel către premierul Dăncilă în ceea ce privește exploatarea gazelor din Marea Neagră
Articolul următorAccident în lanț în zona Dedeman Ploiești. Cinci mașini implicate, trafic restricționat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.