IJP Prahova a lansat, duminică dimineață, două apeluri pentru găsirea unor adolescente din Ploiești date dispărute azi-noapte.

Polițiștii Secției 3 Ploiești au fost alertați sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, Adela Maria Lazăr, de 15 ani, din municipiu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Fata are 1,65-1,70 m înălțime, aproximativ 50 kg, păr șaten, ochi căprui.

La momentul plecării purta o pereche de pantaloni și hanorac de culoare mov.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de o altă femeie despre faptul că fiica sa, Ștefania Fabiola Nica, în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploiești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Adolescenta are 1,65 m înălțime, aproximativ 60 kg, păr șaten, lung, ten măsliniu.

La momentul plecării purta un tricou alb, pantaloni albaștri și o geantă neagră. Fata nu prezintă semne particule.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanelor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPercheiții la traficanții de droguri din Prahova
Articolul următorBulgaria intră la noapte în zona galbenă. Cozi și nervi la vamă, românii se întorc în grabă din vacanță, pentru a evita carantina