alunecare de teren

Drumul judeţean care face legătura între comuna prahoveană Valea Doftanei şi judeţul Braşov este restricţionat, începând de joi, după ce o crăpătură lungă de aproximativ 30 de metri a apărut aproape de axul şoselei, producând o denivelare de până la jumătate de metru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Prahova, Marian Popescu, o alunecare de teren afectează circulaţia pe drumul judeţean 102 I, care face legătura între localitatea prahoveană Valea Doftanei şi judeţul Braşov, una dintre benzile de circulaţie fiind impracticabilă. La kilometrul 32+200 de metri, la ieşirea din Valea Doftanei către Braşov, foarte aproape de axul drumului a apărut o crăpătură lungă de aproximativ 30 de metri. La faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţie care nu mai permite accestul autovehiculelor de mare tonaj pe acest tronson de drum.

Poliţia a cerut Consiliului Judeţean Prahova, care este administratorul acestui drum, să insittuie de urgenţă restricţii privind circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe tronsonul afectat de alunecarea de teren.

Articolul precedentVIDEO FOTO Autocar cu turiști francezi implicat într-un accident la Sinaia. O persoană a decedat!
Articolul următorPremieră pe Hipodromul Ploieşti: cursă de galop din calendarul internaţional
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.