Primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, a premiat vineri, într-o atmosferă festivă, găzduită de Filarmonica ”Paul Constantinescu”Ploiești, câștigătorii olimpiadelor și concursurilor naționale și internaționale, aflate în calendarul Ministerului Educației Naționale.

Excelența în educație a fost răsplătită de municipalitatea ploieșteană prin acordarea de diplome și premii decernate elevilor și profesorilor din unitățile de învățământ preuniversitar,care s-au distins în competițiile la cel mai înalt nivel, organizate în plan național și internațional, confirmând, o dată în plus, atenția de care se bucură educația din partea administrației locale.

Titlul de Elevul Anului 2019 a fost conferit, în cadrul aceleiași festivități, elevei ANA ANTONIA TUDOSE, de la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” Ploiești, pentru  rezultatele de excepție obținute la olimpiadele și concursurile de pian la care a participat.

Profesorul Anului 2019 a fost desemnată  MARIA FINICHIU, profesor de educație fizică la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 Ploiești, cea care sprijinit și a făcut cunoscut, dincolo de granițele țării, la Olimpiada pentru copii cu nevoi speciale, rezultatele remarcabile ale celor aflați în această situație.

Edilul șef al orașului a mulțumit câștigătorilor asigurându-i, totodată, de întreaga prețuire și admirație, precum și de susținerea de care se vor bucura, din partea municipalității, toți cei care se vor dedica performanței în educație.

Pentru acest eveniment, municipalitatea a alocat de la bugetul local 67.000 lei

Articolul precedentAccident pe Bulevardul Independenței din Ploiești. O femeie a ajuns în spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni
Articolul următorViceprimarul Ganea, după ce a găsit dezastru pe șantierele din Ploiești: Este inadmisibil așa ceva și lipsă de respect față de ploieșteni!