Aerodromul “Gheorghe Bănciulescu” de la Strejnic oferă publicului un nou eveniment senzațional, sub egida Aeroclubului României.  Festivalul Aeronavelor Ultraușoare ULMFEST 2019 promovează tehnologiile de ultimă oră din domeniul construcției de aparate de zbor ULM, aeronave și componente pentru acestea, avionică și tehnică de navigație și telecomunicații.

Conform organizatorilor,  “evenimentul se va bucura de o largă participare a reprezentanților din România a celor mai importanți producători de aparate de zbor ULM, proprietari de aeronave și piloti din țară și străinătate, specialiști și experți în aviaţie.  Festivalul va crea cadrul propice pentru dialogul, schimbul de idei și experiența dintre participanți, precum și condițiile optime pentru consolidarea legăturilor de prietenie a comunității zburătorilor și pasionaților de aviaţie din România cât și din strainătate”.

Pentru sâmbătă seară, organizatorii au plănuit și un “hangar party”.

Intrarea este liberă.

În acest an, Aerodromul Strejnic a găzduit mai multe evenimente pentru public: Ploiești Airshow, în luna mai, Ziua Porților Deschise, în luna august, iar acum ULMFEST. Tot în august, la Strejnic s-a desfășurat Cupa Mondială la Parașutism, iar anul trecut, aerodromul de lângă Ploiești a găzduit Campionatul Mondial de Acrobație cu Avionul.

Articolul precedentȘtefan Blănaru : Sunt bucuros pentru faptul că am venit la Petrolul Ploiești. Este un club de tradiție al fotbalului românesc
Articolul următorBătrân lovit de o mașină pe o trecere de pietoni de pe Bd. Independenței
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.