Anunț șoc făcut de Mădălin Mihailovici. Una dintre societățile Veolia pleacă din Ploiești

Tensiunile dintre Primăria Ploieşti şi  Grupul Veolia ating cote alarmante, la mijloc fiind prinşi ploieştenii racordaţi la sistemul de termoficare! 

Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, a fost prezent vineri dimineață la sediul Primăriei Ploiești pentru a anuța faptul că  Veolia Energie a îndeplinit toate condițiile necesare pentru a cere rezilierea contractului de furnizare a apei calde şi căldurii înainte de termen.

Tensiunile dintre Primăria Ploieşti şi  Grupul Veolia ating cote alarmante, la mijloc fiind prinşi ploieştenii racordaţi la sistemul de termoficare!

Conform surselor Realitatea de Prahova, Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, a fost prezent vineri dimineață la sediul Primăriei Ploiești pentru a purta o ultimă discuție cu reprezentanții administrației publice locale pe tema contractului  de furnizare a apei calde şi căldurii.

Întâlnirea a avut loc după numeroase runde de negocieri în care reprezentanții Veolia Energie, societate din cadrul Grupului Veolia care are în administrare sistemul de termoficare din Ploiești, au încercat să ajungă la un consens cu municipalitatea în ceea ce privește majorarea tarifului la gigacalorie, însă fără niciun rezultat.

Așadar, Mădălin Mihaivolici a fost prezent personal la etajul trei al Palatului Administrativ pentru a anuța faptul că Grupul Veolia a îndeplinit toate condițiile necesare pentru a cere rezilierea contractului înainte de termen.

În aceste condiții, municipalitatea trebuie să plătească societăţii respective suma de bani cheltuită pentru investiţii, valoarea fiind de aproximativ 32 de milioane euro.

Acum nu rămâne decât ca Grupul Veolia să treacă de la vorbe la fapte și să notifice conducerea Primăriei Ploiești în scris.

Articolul precedentGrevă la o societate din subordinea Primăriei Ploiești! Oamenii sunt amenințați cu concedierea
Articolul următorCirculație feroviară oprită temporar între Predeal și Timișu de Sus