Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), doctorul Bogdan Nica, a decis să părăsească Partidul Naţional Liberal și să se înscrie în ALDE.

În cadrul unui scurt interviu, Nica a vorbit despre decizia de a părăsi PNL, despre motivul pentru care a ales să se înscrie în ALDE, dar şi despre proiectul ”Spitalul Municipal Ploieşti”, proiect la care a lucrat în perioada în care era consilier al primarului liberal Adrian Dobre pe probleme de sănătate.

”În momentul de faţă nu a fost o decizie grea să părăsesc PNL. Acum câţiva ani dacă mă întrebaţi, când Partidul Naţional Liberal era Partidul Naţional Liberal şi nu ceea ce este acum, ar fi fost o decizie grea. Din păcate, pentru mulţi oameni, Partidul Naţional Liberal a rămas o siglă. Am ales ALDE din mai multe motive. O dată pentru că este un partid liberal şi eu mă simt şi mă consider în continuare liberal, doi, consider că principiile şi valorile pe care se bazează acest partid, în speţă,  a pune drepturile şi libertăţile şi respectarea persoanei şi a proprietăţii înaintea statului, consider că e un principiu corect. Prea multe partide şi-a făcut PR din a susţine anumite instituţii de forţă. Ele trebuie să existe, trebuie să funcţioneze, dar legal şi discret”, a declarat Bogdan Nica.

Interviul integral îl puteţi urmări în materialul video de mai jos:

Articolul precedentTânăr în vârstă de 18 ani, ucis de gripă în Prahova!
Articolul următorPercheziții în Prahova la persoane bănuite de furt și tâlhărie