Apa Nova Ploiești a anunțat că luni, pe 4 martie, va opri alimentarea cu apă potabilă a unor consumatori de pe str. Mărășești.

Comunicatul Apa Nova Ploiești:

Luni, 4 martie, APA NOVA Ploieşti va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, între orele 10.00 – 13.00, pe strada Mărăşeşti (bloc 16 şi bloc 17 sc A şi B), în cadrul operaţiunii de înlocuire a hidrantului de incendiu şi a branşamentului de apă din zona blocului 16.

Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixa sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

Articolul precedentTrei autoturisme s-au tamponat la Urleta! O persoană, rănită
Articolul următorPolițist din Prahova, condamnat pentru fals, înșelăciune și delapidare!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.