Gigi Mulțescu a reușit să resusciteze Petrolul Ploiești. Cu două victorii consecutive fără gol primit, formația ploieșteană pare să află pe drumul cel bun în lupta pentru cursa promovării.

Un test important pentru elevii lui Gigi Mulţescu va avea loc miercuri seară, de la ora 19.00 , pe „Ilie Oană” cu  FC Argeş.

Tehnicianul lupilor galbeni susține că partida cu argeșenii va fi una dificilă.

Asta și pentru că meciul cu FC Argeş nu poate fi abordat cu cea mai bună formulă, Gigi Mulţescu văzându-se nevoit să joace fără perechea de fundaşi centrali pe care a folosit-o de la preluarea mandatului, Sebastian Ghinga şi Cristian Puşcaş fiind suspendaţi.

“Venim după două rezultate bune, dar ne aşteaptă un meci mult mai greu decât s-ar părea. Toată lumea cunoaşte forţa de joc şi capacitatea fotbalistică a adversarei noastre. Este o echipă cu jucători tehnici, cu apărare de gabarit, o echipă care are linişte şi care joacă fără presiunea unui obiectiv. Va fi meci foarte dificil, periculos, asta şi în condiţiile în care avem probleme de lot, Ghinga şi Puşcaş fiind suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, aşa încât trebuie să formăm un nou cuplu de fundaşi centrali, care să dea şi randament. Dar, aşa cum ne-am descurcat şi la Bacău, acolo unde terenul nu a fost unul propice pentru o echipă care să construiască, trebuie să ne adaptăm şi să rezolvăm problemele care sunt”, a prefaţat tehnicianul petroliştilor meciul de mâine seară.

Partida de mâine seară, ce va începe la ora 19.00, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) – Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Andrei Chiţoiu Nicolae (Timişoara). Arbitru de rezervă va fi Omar Cristian Dumitrică (Craiova), iar ca observatori au fost delegaţi Laurenţiu Vărgatu (Brăila, pentru arbitraj) şi Marian Lumânare (Bucureşti, pentru organizare).

Articolul precedentPrimarul Ploieștiului, Adrian Dobre, pus la zid de Veolia Energie. În ce condiții operatorul acceptă prelungirea contractului
Articolul următorFOTO TIR răsturnat pe DN1, în giratoriul de la Strejnicu