Tensiunile apărute la Petrolul Ploiești după înfrângerea suferită la Pitești în fața trupei locale, FC Argeș, nu au fost stinse nici în urma victoriei categorice obținută de elevii lui Leo Grozavu, scor 6-2, în partida disputată pe teren propriu contra celor de la Luceafărul Oradea.

Ba mai mult, haosul a pus în adevăratul sens al cuvântului stăpânire pe clubul ploieștean! Ruptura dintre conducere și antrenorul Leo Grozav este una vizibilă, iar fanii s-au împărțit în trei tabere! Suporterii aflați la Tribuna a IIa a stadionului i-au declarat război deschis actualului tehnician al lupilor galbeni, în timp ce ultraşii aflați la Peluza 1 vor ca preşedintele Petrolului Ploiești, Cristi Vlad, să demisioneze, aceștia afișând și mai multe mesaje împotriva celui aflat la conducerea formaţiei ploieștene.
Singurii care au rămas, deocamdată, imparțial sunt ultrașii de la Peluza Latina, ei decizând să nu scandeze împotriva vreunui oficial al clubului ploieștean.
Interesant este faptul că în toată această nebunie cei aflați în conducerea Petrolului Ploiești, fie că vorbim de antrenor, președinte sau finanțator, au decis  să nu iasă public cu declarații în fața jurnaliștilor și să nu mai organizeze nicio conferință de presă, nici înainte de meci, nici după.

Lipsa lor de reacție, așteptată cu siguranță de întreaga suflare petrolistă, nu face decât să mențină clubul pe un butoi cu pulbere, gata să explodeze.

Articolul precedentPrimăria Ploieşti, pregătită să lanseze licitaţia pentru un centru modern de radioterapie oncologică
Articolul următorVIDEO Percheziții în Prahova la contrabandiștii de tutun