Hipodromul Ploieşti îi aşteaptă, sâmbătă, pe iubitorii hipismului la o nouă reuniune oficială de trap, în cadrul căreia vor avea loc cinci curse, cu „main event” Premiul Municipiului Ploieşti – Fortuna Gold.

Reuniunea va fi deschisă, la ora 10.30, de Premiul Jalna, va continua, la 11.00, cu Premiul Jurat şi, la 11.30, cu Premiul Jurista, după care vor urma cele două curse de atracţie ale zilei: Premiul Municipiului Ploieşti – Fortuna Gold, cu nu mai puţin de 12 cai la start (ora 12.00) şi Premiul Joben – Fortuna Silver (ora 12.30), în care se vor întrece 9 cai!

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Articolul precedentPercheziții în Prahova la traficanți de minori
Articolul următorTentativă de suicid în Ploieşti. Un bărbat în vârstă de 76 de ani s-a înjunghiat în abdomen
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.