Epidemia de gripă pare a se instala în Prahova.

Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 43 de ani, din judeţul Prahova, confirmată cu virus gripal tip A,subtip H1 pdm09, având condiţii medicale preexistente şi cu antecedente vaccinale necunoscute, a murit sâmbătă.

Este al patrulea deces confirmat oficial în Prahova, existând potrivit surselor noastre și alte cazuri neconfirmate încă de testele de laborator

De asemenea, o femeie de 76 de ani din Bucureşti, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, a murit vineri, iar o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, din judeţul Gorj, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, a murit sâmbătă.

Astfel, numărul deceselor cauzate de gripă în acest sezon ajunge la 23.

Articolul precedentȘoferul unui autobuz prins băut la volan pe DN1, la Românești
Articolul următorPloieștiul, pe locul 3 la proiecte depuse pe fonduri europene. Primarul Dobre: Valoarea proiectelor este 190 milioane euro | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.