Consilierii locali ploieșteni au votat un proiect de hotărâre având în expunerea de motive informații eronate cu privire la Clubul Sportiv Municipal Ploiești  Expunerea de Motive a fost semnată de către directorul Cristi Nica, de directorul adjunct Melania Dragomir şi de către Luminiţa Albu, Şef Serviciu Financiar-Contabil.

Comparând datele prezentate în documentul menţionat, document aflat pe siteul Primăriei Ploieşti, şi informaţiile de pe siteul CSM Ploieşti, rămânem uimiţi şi ne întrebăm cine minte şi de ce sunt acceptate ca fiind reale date eronate

Conform Expunerii de Motive, Secţia Fotbal are 10 antrenori angajaţi, dar conform surselor din CSM Ploiești, Mario Nicolae, Florian Nicolae şi Mihail Nicolescu lucrează deja la alte cluburi.

Analizând siteului CSM Ploieşti, observăm că secţia Fotbal are următoarele grupe:

Juniori A – 20 de jucători legitimaţii – antrenor Lucian Catinca

Juniori B- 28 de jucători legitimaţi  – antrenor Dragoş Negraru

Juniori D- 22 jucători legitimaţi- antrenor Gheorghe Mârzea

Juniori E- 15 jucători legitimaţi antrenor Marcel Catinca

Iniţiere- 43 jucători legitimaţi antenor tot Lucian Catinca!

Un calcul simplu arată că sunt… 4 antrenori!!!! .. Deci? Unde sunt restul antrenorilor şi de ce este nevoie de 10 antrenori pentru 120 de copii presupus legitimaţi! Cine încasează salariile antrenorilor care apar doar fictiv în acte?

În plus, jumătate din antrenorii de pe lista prezentată aleșilor locali sunt pensionari cumulând pensia cu salariul de la CSM Ploiești!

De la începutul anului, secția de fotbal a CSM Ploiești a cheltuit peste 600.000 de lei, 3/4 din acești bani mergând spre salariile antrenorilor. Echipele CSM Ploiești ocupă ultimele locuri în clasamentele competițiilor în care sunt înscrise, în contractele antrenorilor neexitând clauze de performanță

Cristian Nica, directorul CSM Ploiești, este și membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Acesta se ocupă de delegarea arbitrilor în diverse eșaloane ale competițillor naționale din fotbal, deși CSM Ploiești este afiliată la FRF.

Articolul precedentPercheziții la Cerașu, la persoane bănuite de infracțiuni silvice
Articolul următorPercheziții la persoanele acuzate de tăieri ilegale de arbori și furt de material lemnos | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.