La finalul acestei săptămâni vor porni la drum Campionatele Naționale „Under 19”, ”Under 17” și „Under „16”, reprezentantele județului Prahova fiind colege de serie.  Patru cluburi sunt înscrise să participe în întrecerea juniorilor A și B (Astra, Petrolul, Petrosport, CSM), respectiv doar două la noul campionat al juniorilor C republicani – Petrolul și Astra.

În campionatul juniorilor ”mari” -„U19”, Petrolul va fi sub comanda lui Gheorghe Liliac, Astra este antrenată de Vasile Cosarek, Petrosport Ploiești merge cu Iulian Cojocaru, iar CSM Ploiești îl are pe bancă pe Dragoș Negraru.

La „U17”, Petrolul îl va avea pe bancă pe Marius Manolache, Astra se prezintă cu Nicu Lazăr, CSM Ploiești cu Pompiliu Stoica, iar Petrosport cu Marius Matei.
În noua întrecere organizată de către FRF, pentru jucătorii „U16”, Petrolul îl are antrenor pe Laurențiu Tureac, iar Astra pe Ionuț Neagu.
De remarcat faptul că la „U19” și „U17” se joacă de două ori tur-retur, existând, astfel, câte patru meciuri directe, pentru ca, la „U16”, să se respecte sistemul clasic.
Meciurile susținute, pe teren propriu, de către echipele FC Petrolul Ploiești se vor disputa pe stadionul „Chimia” din Brazi, Astra va juca pe baza ”Prahova”, CSM Ploiești la Strejnic, iar Petrosport are ”cartierul general” la stadionul ”Teleajen Lukoil”.

Programul primei etape în competițiile juniorilor republicani

Campionatul Național U19, Seria 4 –
Meciurile Etapei 1

AFC Astra Giurgiu – Liceul Sf. Pantelimon
ACS Petrosport Ploieşti – Progresul 1944 Spartac
CSM Ploieşti – ACS Prosport Academy
ACS Petrolul 52 – SC FC Rapid SA

Campionatul Național U17, Seria 4 –
Meciurile Etapei 1

AFC Astra Giurgiu – Liceul Sf. Pantelimon
ACS Petrosport Ploieşti – Progresul 1944 Spartac
CSM Ploieşti – ACS Prosport Academy
ACS Petrolul 52 – SC FC Rapid SA

Campionatul National U16 –Seria 1,
Meciurile Etapei 1

AFC Astra Giurgiu – ACS Petrolul 52
AFC Chindia Târgovişte – Csikszereda Miercurea Ciuc
AFC Botoșani – CSS Târgovişte
Stă – ACS Kids Tâmpa Braşov
LPS Suceava – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
ACSM Politehnica Iaşi – ACS Colţea 1920 Braşov