Klausenburg Retro Racing Editia a IX-a 2018 Etapa a IV-a a campionatului KRR 2018 se desfășoară și la Ploiești
Klausenburg Retro Racing Editia a IX-a 2018 Etapa a IV-a a campionatului KRR 2018 se desfășoară și la Ploiești

Klausenburg Retro Racing Editia a IX-a 2018 Etapa a IV-a a campionatului KRR 2018 se desfășoară la Ploiești

Cea de-a noua ediţie a Festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing, competiţie organizată de ACS Klausenburg Retro Racing în colaborare cu Primăria Municipiului Ploieşti se va desfăşura în perioada 6-7octombrie 2018 în oraşul Ploieşti. Acest festival este împărţit pe două zile pline de activităţi. Sâmbătă spectatorii pot admira aceste « bijuterii pe 4 roţi »pe Bulevardul Independenţei între orele 17:00-20:00.

De la ora 18:00 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot pe Bulevardul Independenţei, ceremonie la care sunt invitaţi toţi iubitorii sportului cu motor şi nu numai.Duminică între orele 09:00-18:00 vor avea loc manşele cronometrate în incinta Parc Vest – Ploieşti.

« Fără să par lipsit de modestie, consider că la fiecare ediţie din cele opt organizate până la momentul dinaintea startului KRR.9, am făcut eforturi pentru a îmbunătăţii condiţiile de concurs, împărţirea pe clase aferente capacităţii cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic, atragrerea unor parteneri de renume şi nu în ultimul rând atragrerea unui număr cât mai mare de fani şi spectatori. Iată că eforturile noastre nu au fost în zadar şi poposim şi în oraşul Ploieşti cu o nouă etapă a festivalului Klausenburg Retro Racing ! »a spus Horaţiu Anghel, preşedintele ACS Klausenburg Retro Racing, organizatorul etapei KRR.9Ploiesti.

« Sunt extrem de bucuros că de la etapă la etapă acest festival automobilistic creşte prin numărul de concurenţi aliniaţi la start, numărul spectatorilor, numărul celor care urmăresc etapele pe reţelele social media (facebook, instagram şi youtube) dar şi numărul şi anvergura partenerilor care susţin acest «deja binecunoscut » campionat Klausenburg Retro Racing. » a mai adăugat Horaţiu Anghel.

« Concurenţii vin din toate colţurile ţării dar şi din afara graniţelor, aşadar putem spune că festivalul Klausenburg Retro Racing este un eveniment internaţional.După cum spuneam adineaori, etapa de la Ploieşti constituie cea de-a IV-a etapă a campionatului Klausenburg Retro Racing 2018, precedând etapa de la Arad, KRR.6 din luna Aprilie. Etapa de la Târgu Secuiesc KRR.7 Iunie şi etapa de la Dej KRR.8 din Septembrie. Atât oraşul Ploieşti prin autorităţile locale cât şi celalalte oraşe care găzduiesc etape KRR, ne surprind plăcut de la ediţie la ediţie prin interesul şi suportul acordat. »a dezvăluit Horaţiu Anghel.

Articolul precedentPrimarul Adrian Dobre critică majorarea tarifelor la TCE Ploiești VIDEO
Articolul următorReacția Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, acuzat de consilierul local Botez că a făcut discuții “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare.