Reacția Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, acuzat de consilierul local Botez că a făcut discuții “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare.

Primarul Adrian Dobre a reacționat în urma acuzațiilor consilierului local PSD George Botez, care a afirmat, la ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, că s-au făcut discuții “pe sub masă” pentru preluarea serviciului de termoficare.

Contractul cu Veolia Energie expiră anul viitor, în aprilie, iar tensiunile sunt în toi la Ploiești.

La ultima ședință a Consiliului Local, președintele de ședință, consilierul local PSD George Botez, a spus că sunt informații conform cărora “s-au făcut discuții pe sub masă, s-au stabilit detalii cu un alt operator, ceea ce este ilegal”.

Primarul Adrian Dobre nu a rămas dator. Dobre a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu-l mai miră nimic din ceea ce spune Botez.

Primarul a făcut și un anunț privind strategia pentru termoficare. A fost comandat un studiu de oportunitate care să analizeze două variante. Externalizarea serviciului, ca până acum, sau organizarea unei societăți împreună cu Consiliul Județean, care să gestioneze serviciul.

Articolul precedentKlausenburg Retro Racing Editia a IX-a 2018 Etapa a IV-a a campionatului KRR 2018 se desfășoară la Ploiești
Articolul următorPeste 150 de președinții de secții de votare au demisionat în Prahova