Fostul pugilist Leonard Doroftei  duce un război de uzură cu autoritățile locale pentru a reveni în vechiul spațiu unde a funcționat pub-ul său din Ploiești până în 2018. Din cauza problemelor juridice, “Moșu’” se gândește să intre în insolvență cu firma pe care a funcționat locația.

Obligat de Primăria Ploiești să evacueze pub-ul din imobilul cu bulină roșie situat în centrul orașului Ploiești, Doroftei și-a mutat locația într-un spațiu aflat la una dintre peluzele stadionului „Ilie Oană”. Între timp, fostul pugilist a câștigat procesul cu Primăria, dar nu este lăsat să revină în fostul spațiu.

„Am câștigat procesul, dar nu vor să-mi dea autorizație de funcționare. O lege îți dă dreptate, alta îți dă în cap”, a declarat, pentru Libertatea, Leonard Doroftei. Fostul campion mondial WBA la semiușoară (2002-2003) încearcă să găsească o soluție pentru a-și continua afacerea.

„Ei m-au închis, eu ce să fac? Am semnat un contract pe 25 de ani și ei m-au dat afară după 11. Dacă tu mă închizi, eu de unde să mai fac plățile? Probabil, o să intru cu firma veche în insolvență. Mă gândesc serios la asta, mai ales că, în urmă cu câțiva ani, mi-au pus poprire la bancă și mi-au luat din cont 100.000 de lei drept taxă pentru clădire! Acum m-au dat afară din ea și nu mă lasă să revin în spațiu, deși am câștigat procesul”, a spus Doroftei.

Firma, înființată în 1996, dar cu activitate din 2006, a raportat în 2017 pierderi de 61.405 lei şi datorii de 915.579 lei. „Dacă e imobil cu bulină roșie, ar trebui să fie pentru toată lumea, nu numai pentru Doroftei”. „Ceilalți locatari stau și acum în imobil, numai eu nu pot reveni în pub-ul în care mi-am investit banii câștigați din box”, a continuat fostul sportiv. Noua locație în care s-a mutat forțat ‘cu arme și cu bagaje’ nu are însă același vad. În plus, în zi de meci, vânzările sunt aproape nule.

Cu toate acesta, Leonard Doroftei nu disperă: „Sunt luptător de mic, merg mai departe cu toate pânzele sus. Asta chiar dacă ziua de meci e una pierdută pentru afacerea mea, din cauză că locația e înconjurată de garduri și în plus, conform legii, n-am voie să comercializez băuturi alcoolice. În astfel de zile ar trebui să mă scoată de la întreținere. Asta e, nu mor caii când vor câinii”.

Articolul precedentCirculația pe Bd. Independenței din Ploiești va fi oprită, vineri dimineață
Articolul următorFenomenul rar din Bucegi care seamănă cu aurorele polare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.