O delegație din partea Ambasadei Bulgariei va fi prezentă vineri, la Ploiești, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Bulgariei.

Astfel, pe 1 martie vor avea loc la manifestări oficiale la Monumentul Vânătorilor, de la Gara de Sud, iar acestea impun, pentru scurt timp, oprirea circulației rutiere, pe Bd. Independenței.

“Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, vineri, 01 martie 2019, în contextul vizitei oficiale a delegației Ambasadei Republicii Bulgaria, precum și a manifestărilor organizate pentru a comemora eroii bulgari și români, care s-au jertfit în Războiul de Independență, circulația rutieră va fi închisă pe Bulevardul Independenței, în perimetrul Monumentului Vânătorilor, între orele 10.45-12.00”, a anunţat administrația locală.

Articolul precedentPloieştiul, un oraş murdar şi din cauza locuitorilor! Tone de deșeuri rezultate din construcții, aruncate pe domeniul public FOTO
Articolul următorLeonard Doroftei se luptă să-și salveze afacerea
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.