Majestatea Sa Margareta a României, Custodele Coroanei, a avut parte, sâmbătă, de o experiență mai puțin plăcută, în timpul ceremoniei care a avut loc pe munții Bucegi cu ocazia  împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului

Principesa Margareta s-a simțit rău, având nevoie de două persoane care să o ajute să meargă pe terenul accidentat.

Majestatea Sa a participat sâmbătă la manifestările dedicate eroilor neamului care au căzut la datorie în Războiul de Întregire, precum și centenarului Marii Uniri.

Aceste acțiuni au avut loc la Crucea Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman, în Munții Bucegi.

Șeful Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat la un post de televiziune că Majestatea Sa Margareta a României ”a fost printre puținele persoane care au hotărât să vină pe jos până la acest eveniment.”

Se pare că i s-a făcut rău după ce a urcat pe munte mai bine de o oră: ”Cred că a parcurs, în timp, mai bine de o oră și cred că efortul pe care l-a depus se cunoaște asupra unei persoane care nu știm cât practică exercițiul fizic” – a mai spus Haiduc.

Ceremoniile au fost organizate cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe vârful Caraiman, precum și pentru sărbătorirea a 100 de ani de Marea Unire.

Articolul precedentBiciclist omorât, la ieșirea din Ploiești, de un tânăr beat și fără permis
Articolul următorMinoră, în vârstă de 12 ani, dată dispărută în Prahova. Ar fi plecat cu un bărbat în vârstă de 39 de ani
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.