Polițiștii au fost sesizați despre faptul că minora Blebea Ana Maria, în vârstă de 12 ani, din Șoimari, a dispărut de la domiciliu împreună cu un bărbat în vârstă de 39 de ani din aceeași localitate, cunoscut familiei, a anunțat IPJ Prahova.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albastru deschis, bluză de culoare roșie cu alb, inscripționată, a anunțat Poliția, care a dat publicității și o scurtă descriere a copilei, dar și a bărbatului care o însoțește.

Minora are înălțimea de 1, 60, constituție astenică, păr negru, ochi căprui. Cât privește bărbatul acesta are înălțimea de 1,65, constituție atletică, ochi căprui, păr negru și ten de culoare închisă.

„Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, este apelul lansat de IPJ Prahova.

 

Articolul precedentMajestății Sale Margareta i s-a făcut rău în drum spre Crucea de pe Caraiman
Articolul următorTrei adolescenți s-au rătăcit în pădure în zona Telega-Buștenari
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.