Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a făcut marţi seară o vizită inopinată la spitalul din Sinaia, spunând că a avut parte de o supriză plăcută.

“În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orășenesc Sinaia mi-a arătat că există și unități sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toți cei care contribuie la realizarea acestui lucru.

Anul acesta, Ministerul Sănătății, va aloca fonduri pentru achiziția de aparatură și echipamente necesare în spital, dar va contribui și la finalizarea construcției noii clădiri care va găzdui spitalul.”, a scris ministrul pe pagina sa oficială de Facebook.

Este prima oară când ministrul laudă o unitate medicală, în urma vizitelor sale inopinate. La conferința de presă de la Ploiești, din urmă cu o săptămână, Sorina Pintea anunța că Spitalul Orășenesc Sinaia va primi suma 2,8 milioane de lei pentru achiziția de aparatură medicală

Vizita ministrului la Sinaia are loc în contextul în care tot marţi Sorina Pintea a avut un schimb de replici cu preşedintele Klaus Iohannis, care a carcterizat vizitele sale în spitale drept campanie de imagine.

În urmă cu o lună, Sorina Pintea a făcut o vizită inopinată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, criticând în termeni duri curățenia din unitatea medicală. Vizita ministrului a dus la demisia conducerii spitalului și la numirea unor directori interimari.

Articolul precedentAccident pe Bulevardul Republicii din Ploiești! O femeie și-a pierdut viața
Articolul următorFOTO / VIDEO Comercianţi de etnobotanice au fost săltaţi de BCCO, după un flagrant organizat în Ploieşti
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.