Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti şi cei ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict, ieri, 16 aprilie, două persoane din municipiul Brăila, de 29 şi 30 de ani, în timp ce comercializau substanţe cu proprietăţi psihoactive.

Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie în Ploieşti, la un imobil utilizat de cei doi.

Din cercetări a reieşit faptul că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu substanţe cu proprietăţi psihoactive, pe care le-ar fi comercializat în cursul acestui an, în Ploieşti.

În urma activităţii de prindere în flagrant şi a percheziţiei, poliţiştii au descoperit 300 de grame de substanţe cu proprietăţi psihoactive (sub formă de materie vegetală şi substanţe pulverulente), sumele de 6.495 de lei şi 55 de euro şi 6 telefoane mobile.

Bunurile şi banii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând a fi prezentaţi, în cursul zilei de astăzi, instanţei de judecată, cu propunere de luare a măsurilor preventive.

La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.

Articolul precedentMinistrul Sănătății Sorina Pintea laudă Spitalul din Sinaia, după o vizită inopinată
Articolul următorVIDEO| Traficanți de droguri prinși în flagrant la Ploiești. Au fost arestați pentru 30 de zile
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.