Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ploiești și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict, ieri, 16 aprilie, două persoane din municipiul Brăila, de 29 și 30 de ani, în timp ce comercializau substanțe cu proprietăți psihoactive.

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție în Ploiești, la un imobil utilizat de cei doi.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu substanțe cu proprietăți psihoactive, pe care le-ar fi comercializat în cursul acestui an, în Ploiești.

În urma activității de prindere în flagrant și a percheziției, polițiștii au descoperit 300 de grame de substanțe cu proprietăți psihoactive (sub formă de materie vegetală și substanțe pulverulente), sumele de 6.495 de lei și 55 de euro și 6 telefoane mobile.

Bunurile și banii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi bărbați au fost arestați pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând a fi prezentați, în cursul zilei de astăzi, instanței de judecată.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi mai jos imagini video de la acțiunea poliției și a procurorilor DIICOT:

Articolul precedentFOTO / VIDEO Comercianţi de etnobotanice au fost săltaţi de BCCO, după un flagrant organizat în Ploieşti
Articolul următorFOTO-DOCUMENT. Primăria Ploiești organizează dezbatere publică pe tema bugetului pe anul 2019