O fată de 13 ani a fost dată dispărută aseară de familia care a constatat că adolescenta nu a mai revenit la domiciliu. Mama acesteia le-a cerut ajutorul polițiștilor din Valea Călugărească.

“La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 20:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de către o femeie din comuna Valea Călugărească, despre faptul că fiica sa PIȚU MARIA ALEXANDRA, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul zilei, fără a mai reveni”, informează IJP Prahova.

Semnalmente persoană dispărută – Maria Alexandra Pițu

Minora are aproximativ 1,40 metri înălțime, 50 de kg, constituție atletică, păr lung, brunet, ten închis, fără semne particulare.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu un costum vișiniu, fiind încălțată cu pantofi sport albi cu negru, având asupra sa un rucsac verde.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorNoi contracte, în valoare de peste 104 milioane lei, finanțate prin PNRR, semnate de Ministerul Dezvoltării