Acasă Actual Motociclistă în vârstă de 27 de ani, moartă într-un accident la ieşirea...

Motociclistă în vârstă de 27 de ani, moartă într-un accident la ieşirea de pe A3, spre Ploieşti

Tragedie luni seara, la ieşirea de pe Autostrada A 3 spre Ploieşti. O tânără din Mureș, în vârstă de 27 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident de motocicletă. Tânăra motociclistă a suferit un traumatism cranian grav şi fracturi deschise la mâini şi picioare.

Potrivit SAJ Prahova, tânăra a intrat în stop cardio-respirator iresuscitabil, în urma accidentului.

Din primele informaţii, fata ar fi intrat cu motocicleta în parapeţi, în apropierea sensului giratoriu de la intersecţia cu DN 1, probabil din cauza vitezei mari.

Se pare că motociclista se întorcea de la mare, împreună cu prietenul ei, fiecare cu motocicleta proprie. Martorii spun că este posibil ca soarele aflat la apus să-i fi redus vizibilitatea, tânăra agăţând parapetul de pe marginea drumului.

Articolul precedentAutoritățile prahovene, în alertă! Pesta porcină s-a extins în județele limitrofe |VIDEO
Articolul următorVIDEO| Percheziții în Ploiești și alte localități la persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.