S-a semnat Ordinul de finanțare pentru proiectul “Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 m șes, Ploiești, Alba Iulia, Buzău, Constanța”!

Astfel, în urma parteneriatului cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), Municipiul Ploiești va beneficia de un număr de 9 autobuze noi, ce urmează să fie introduse pe ruta traseelor 2 și 2B.

Ordinul de finanțare nerambursabilă, acordată de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR), a fost semnat la 1 octombrie 2019, valoarea totală a proiectului ridicându-se la 170.371.036, 30 lei, din care finanțarea nerambursabilă acordată este de maxim 142.453.195, 57 lei, reprezentând 97,95% din valoarea totală eligibilă.

Totodată, perioada de implementare a proiectului este de 36 de luni, investiția urmând să fie implementată de MDRAP , în calitate de lider de parteneriat, și unitățile administrativ teritoriale sus amintite, în calitate de parteneri.

De asemenea, menționăm că, în cadrul aceluiași proiect, la Ploiești urmează să fie aduse și alte mijloace noi destinate transportului public urban de călători, respectiv 20 de tramvaie și 20 de troleibuze, pentru achiziția cărora, în prezent se derulează faza de licitație.

Articolul precedentIncendiu de vegetație uscată la Corlătești. Un bărbat a fost rănit
Articolul următorIntervenţie dificilă a salvamontiştilor din Prahova pentru găsirea unui bărbat care încerca să ajungă pe Platoul Bucegi