Un echipaj de poliție a observat o autoutilitară în care trei persoane încercau să încarce mai multe tulpini de arbori, în zona forestieră Ruda din Măgureni, . Potrivit unor surse apropiate anchetei, între persoanele surprinse de polițiști se afla și pădurarul care avea în grijă zonă respectivă.

În momentul în care polițiștii au solicitat documentele, pădurarul a încercat să elibereze pe loc avizul primar de însoțire al transportului. În urma cercetărilor efectuate de polițiști alături de reprezentanții Ocolului Silvic Câmpina au descoperit în apropierea autoutilitarei patru cioate ascunse sub vegetație, care nu purtau marca silvică.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru tăiere fără drept de arbori, iar pădurarul a fost sancționat cu 2000 de lei pentru inadvertențele constate în sistemul de eliberare a avizului de însoțire a transportului.

Articolul precedentAu venit întăriri în cantonamentul din Slovenia! Două transferuri importante pentru Petrolul Ploiești
Articolul următorTraficanţii din dosarul DIICOT Ploieşti, în care apar numele unor persoane publice, vindeau cocaină amestecată cu paracetamol
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.