În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, însoțiți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești au efectuat cinci  percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Descinderile au avut loc pe raza comunei I.L. Caragiale, județul Dâmbovița.
 
Polițiștii au pus înexecutaredouă mandate de aducere, doibărbațiînvârstă de 42, respectiv 44 de ani au fost reținuțipentru 24 de ore. Acestepersoanesuntbănuitecă, peparcursulmaimultorluni, arfipătrunsprinescaladare, petimpulnopții, înmaimulteapartamente situate la parterulunorblocuri de perazamunicipiuluiPloiești, de undearfisustrasmaimultebunuri șiobiecte de valoare (bani, bijuterii șiaparatură electronică).
 
În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au identificat și ridicat mai multe bunuri despre care se bănuiește că provin din activitatea infracțională, cum ar fi: bijuterii, aparatură electronică, înscrisuri.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la valoarea de 30.000 lei.
 
Articolul precedentVIDEO| Interlopii au atacat un bărbat, bănuit că a fi denunțător, chiar în fața sediului DIICOT Ploiești
Articolul următorEfectul domino pe străzile din România! Mai multe autoturisme implicate într-un accident, ca urmare a nerespectării distanței de siguranță în mers