Scandal urmat de agresiuni chiar în apropierea sediului DIICOT Ploiești.
Mai multe persoane de etnie romă au agresat un bărbat despre are credeau că are calitate de denunțător în dosarul care îl vizează pe interlopul ploieștean, Naris Bărbosu!
Incidentul s-a produs în contextul în care rudele interlopului așteptau în fața sediului DIICOT, unde aveau, la acel moment, loc audieri într-un dosar în care este anchetat Narcis Bărbosu. Audierea acestuia s-a desfășurat după perchezițiile organizate de către DIICOT miercuri dimineață. Interlopul ploieștean este anchetat privind implicarea în săvârșirea unor infracțiuni precum lipsire de libertate, înșelăciune,  crearea unui grup infracțional organizat, 
Interlopul Narcis Bărbosu a fost găsit de către mascații care au participat la descinderi, cu toate că bărbatul fugise de acasă de ceva vreme și se ascundea într-o localitate din afara județului Prahova.
În timp ce așteptau în fața sediului DIICOT, membrii familiei interlopului audiat au observat un bărbat care trecea cu mașina prin zonă, pe care îl suspectau că l-ar fi denunțat pe acesta. Astfel, romii au pornit în urmărirea bărbatului și au lovit mașina. Din fericire, în zonă se aflau polițiști care au acționat în vederea încetării agresiunilor.