Polițiștii din Ploiești și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale efectuează opt percheziíi la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. 5 persoane vor fi aduse la audieri.

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din Ploiești efectuează 8 percheziții în municipiu, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

Din cercetări, au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoanele în cauză ar fi săvârșit 5 infracțiuni de furt calificat. Aceștia ar fi pătruns, prin efracție, în 3 imobile din Ploiești, de unde au luat sume de bani și diverse bunuri și, de asemenea, ar fi sustras din două autovehicule, prin spargerea geamului lateral, bunuri lăsate la vedere în habitaclu.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la 32.000 de lei.

Cinci mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, pentru a fi audiate.

La percheziții participă și jandarmi.

Articolul precedentFOTO TIR răsturnat pe DN1, în giratoriul de la Strejnicu
Articolul următorUn nou sens giratoriu pe DN 1, Centura de Vest a Ploieștiului, în zona benzinăriei Lukoil
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.