Una dintre zonele negre ale DN1, Centura de vest a Ploieștiului, intra in reamenajare. Zona din dreptul benzinariei Lukoil, de la ieșirea din Ploiești spre Brașov, punct în care au loc numeroase accidente rutiere va fi reconfigurată.

Proiectul de reamenajare a fost propus de mai multă vreme de conducerea Consiliului Județean Prahova care a anunțat, că lucrările au început deja, urmând a fi finalizate în luna septembrie.

“După procedurile de achiziție derulate de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au demarat lucrările pentru realizarea acestui sens giratoriu care va fluidiza circulația rutieră în zona respectivă și va conduce la creșterea siguranței în trafic. Lucrările au început în data de 2 aprilie 2019, după ce reprezentanții Secției Drumuri Naționale Ploiești au predat amplasamentul constructorului care a câștigat licitația – Pragosa România. Valoarea lucrărilor de execuție a sensului giratoriu menționat este de 2,11 milioane de lei, termenul de finalizare a obiectivului rutier fiind stabilit, prin contract, la șase luni de la ordinul de începere”, a anunțat CJ Prahova.

Lucrările ar trebui să fie gata la jumătatea lunii septembrie.

Articolul precedentPercheziţii în Prahova, la persoane bănuite de furt calificat
Articolul următorSuporterii lui ASU Poli Timișoara opriți de Poliție la Ploiești! Ce au confiscat polițiștii!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.