Polițiștii prahoveni efectuează 3 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. 4 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi desfășuară, la acest moment, 3 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Două dintre descinderi au loc în comuna Blejoi și una în orașul Boldești Scăeni.

Din cercetări, a rezultat faptul că, în cursul anului 2018, două persoane ar fi pătruns prin efracție în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras sume de bani însumând 12.000 de lei.

De asemenea, aceleași persoane sunt suspectate că, pe raza comunelor Păulești și Blejoi, ar fi săvârșit infracțiuni de proxenetism.

4 persoane urmează a fi aduse la sediul poliției în vederea audierilor.

Totodată, în comuna Blejoi se desfășoară o razie, la care participă polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și criminalistică din cadrul mai multor subunități teritoriale de poliție.

La percheziții participă și jandarmi din cadrul  Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Articolul precedentAccident pe DN1 A, la Boldești. 9 persoane implicate și o mașină răsturnată
Articolul următorMotociclist rănit grav într-un accident produs pe DN1, în zona localității Puchenii Mari
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.