Ploieștean dispărut în Istanbul, la intrarea Palatului Topkapi. Apelul disperat al familiei

Autoritățile române sunt în alertă după ce un ploieștean a fost dat disparut. Pe numele său Salvatore Popescu,în vârstă de 51 de ani, a fost văzut pentru ultima oară în data de 30 august 2018 , în jurul orei 13.30, la intrarea interioară a Palatului Topkapi din Istanbul, Turcia.

Salvatore Popescu,în vârstă de 51 de ani, din Ploiești , a dispărut în data de 30 august 2018 , în jurul orei 13.30, de la intrarea interioară a Palatului Topkapi din Istanbul, Turcia.

Acesta se afla împreuna cu soţia şi fiica sa, cu un grup organizat de turişti români care a plecat din Ploieşti, cu autocarul, într-o excursie în Istanbul, în perioada  29 august 2018 -02 septembrie 2018.

Imediat ce a constatat că soţul său lipseşte, soţia şi ghidul agenţiei de turism din Ploieşti au început toate demersurile pentru a-l găsi: au anunţat poliţia, au mers la Consulatul României la Istanbul. Din cercetările poliţiei, se pare că ploieşteanul nu a ajuns în niciunul dintre spitalele din oraşul turc.

În momentul dispariţiei, Salvatore Popescu avea telefonul mobil asupra sa, dar atunci când soţia a sunat, telefonul era închis.

Bărbatul, care este inginer de meserie, era perfect sănătos şi nu suferea de vreo afecţiune care l-ar fi putut face să plece fără să anunţe sau să nu îşi mai amintească.

Familia e disperată şi speră că va găsi un răspuns chiar şi în ţară. Oricine crede că ar putea avea o informaţie utilă este rugat să sune la numerele de telefon :0730.086.887 sau 0723.095.035.

Articolul precedentPeste 1800 de elevi de calasa I din Ploiești, beneficiari ai programului “Primul ghiozdan”
Articolul următorDezbateri politice între seniorii și tinerii liberali și democrați la Şcoala Politică de Vară a ALDE