Peste 1800 de elevi de calasa I din Ploiești, beneficiari ai programului “Primul ghiozdan”

Devenit o tradiţie în ultimii ani în Ploieşti, programul “Primul ghiozdan” se derulează şi în acest an în municipiu, autorităţile primind luni cele 1.850 de pachete cu rechizite comandate. Acestea au fost depozitate la sediul Poliţiei Locale, urmând ca marţi şi miercuri să fie repartizate unităţilor de învăţământ din municipiu.

Programul, derulat de câţiva ani de Primărie, prevede oferirea gratuită a unor ghiozdane şi pachete cu rechizite pentru toţi elevii din municipiu care intră în clasa I, fondurile fiind suportate în totalitate de la bugetul local.

În acest an, Primăria a comandat 1.850 de pachete, asigurându-şi şi o marjă de eroare, în condiţiile în care, oficial, în clasa I în noul an şcolar sunt înscrişi 1.814 copii, urmând ca ghiozdanele rămase să fie redistribuite către copiii mai mari din familii cu probleme sociale.

Ghiozdanele vor fi echipate cu penar, instrumente de scris (un stilou, un creion, un set de creioane colorate), un set de acuarele, riglă, patru coperte A5 și caiete de matematică, dictando, cu foaie velină, tip I și tip II.

 

Articolul precedentGazonul de pe Ilie Oană refăcut complet pentru meciul România-Muntenegru!
Articolul următorPloieștean dispărut în Istanbul, la intrarea Palatului Topkapi. Apelul disperat al familiei