Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Primarul Dobre, nemulțumit de activitatea instituției
Schimbări importante în cadrul Poliţiei Locale Ploiești! Primarul Dobre, nemulțumit de activitatea instituției

În timpul activităţilor specifice de patrulare, în cursul nopţii de luni spre marţi, 13/14.08.2018, în jurul orei 00.25, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică aparţinând Poliţiei Locale Ploieşti a depistat, în zona pasajului pietonal “Nichita Stănescu”, o persoană de sex masculin ce se manifesta prin strigăte şi agitaţie nefirească.

Poliţiştii locali au procedat la interceptarea şi legitimarea individului, respectiv a lui I.M.A, de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploieşti, ce a declarat că a fumat ţigări cu iarbă. În urma controlului corporal, asupra bărbatului s-au găsit mai multe foiţe şi filtre pentru ţigări, un grinder şi două folii de staniol în care se aflau substanţe solide de culoare verde-brun.

Individul a refuzat ajutorul personalului de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, ce a fost solicitat la faţa locului de către poliţiştii locali, fiind predat lucrătorilor Poliţiei Municipiului, în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentVIDEO Percheziţii la hackerii din Prahova
Articolul următorIncendiu violent la un saivan din comuna prahoveană Ceptura
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.