Să îți duci copilul într-un parc din Ploiești reprezintă un adevărat risc pentru părinți, dat fiind faptul că în continuare  micuții sunt victime sigure ale căpușelor!

Şi asta în condiţiile în care, la solicitarea primarului Adrian Dobre, membrii Consiliului Local l-au mandatat în urmă cu o săptămână pe edilul şef al oraşului să semneze în regim de urgenţă un contract pentru serviciile de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, lucru care nu s-a concretizat nici în prezent

Un ploieştean ne-a trimis trimis pe adresa redacţiei fotografii cu braţul copilului său pe care se află o căpuşă şi pe care se văd urme şi de la înţepăturile altor insecte.

“Domnule primar, cât să mai acceptăm ca ai noştri copii să fie muşcaţi de căpuşe? Cât să mai alergăm prin spitale cu ei? Locuiesc în zona Teleajen şi pentru noi nu aţi făcut nimic. Ne mănâncă în fiecare an ţânţarii şi căpuşele, avem probleme cu canalizarea, drumurile sunt distruse. Noi chiar nu contăm pentru dumneavoastră?”, a fost mesajul transmis de ploieştean pe adresa redacţiei.

 

Articolul precedentVIDEO Iepuraș mort în vitrina unui pet-shop dintr-un mall din Ploiești
Articolul următorTraseele din Prahova interzise pregătirii candidaţilor pentru obţinerea permisului auto