O ploieşteancă în vârstă de 42 de ani a fost prinsă în flagrant după ce sustrăsese suma de 450 lei din buzunarul unui bărbat. S-a întâmplat duminică în jurul prânzului, în zona Oborului din Ploieşti, iar cei care au prins suspecta sunt poliţiştii din cadrul Secției de Poliție nr.1 Ploiești.

Femeia a fost depistată în zona Obor în timp ce acționa şi a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Pentru a nu deveni victima hoților, principalul sfat este să nu purtați portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor.

Potrivit IGPR, se recomandă să nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, paltoanelor sau gecilor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizitate de către hoți,

Articolul precedentVIDEO| Se anunță o atmosferă incendiară la Primvs Derby! Ultrași ploieșteni, ”săgeți aruncate” către rapidiști
Articolul următorJandarmii prahoveni au ajutat la salvarea a doi pui de urs!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.