Viceprimarul Cristian Ganea a ieșit la atac după ce a fost acuzat de primarul Adrian Dobre că nu ia atitudine în problema salubrității. Printr-o postare pe Facebook, Ganea îl atacă pe Dobre spunând că salubritatea este în subordinea primarului și a city managerului și că face controale “noaptea ca hoții”, cu referire la controlul de noaptea trecută care a vizat activitatea Rosal.

Cristi Ganea mai spune despre primarul Dobre că  în loc să facă administrație este în campanie electorală și că nu va tolera niciodată ca acesta să arunce vina pe viceprimari pentru incompetența sa.

Vezi mai jos postarea integrală a viceprimarului Cristian Ganea:

“Sunt revoltat de declarațiile pe care primarul Adrian Dobre le face la adresa mea, în spațiul public. Este deranjantă toată această gargară la care recurge primarul pentru a-și face cu orice preț imagine. Dar nu accept să facă acest lucru terfelindu-mi mie imaginea. Am fost acuzat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că ”nu am luat atitudine și nu am făcut front comun” în privința faptului că în ultimele zile, operatorul de salubritate nu a mai prestat servicii. Este adevărat că acest operator se confruntă cu un conflict de muncă intern, lucru care a paralizat activitatea societății. Nici mie nu-mi place cum arată de două zile orașul. Nu înțeleg însă de ce mă acuză Dobre pe mine, dar și pe celălat viceprimar, că nu am luat măsuri pentru rezolvarea situației. Îi reamintesc primarului Dobre, dacă are scăpări de memorie, că activitatea RASP (regia care controlează cum se desfășoară activitatea de salubritate) este în subordinea lui și a city managerului. Deși se plânge de activitatea operatorului de salubritate de mai multe luni, Dobre a început să facă controale doar acum, când societatea respectivă se confruntă cu o grevă general a salariaților. Și nu orice controale, ci ”noaptea ca hoții”. Aud că vrea şi un fel de referendum local. Nu am înțeles prea bine pentru ce. E pentru rezilierea contractului cu operatorul de salubritate, sau pentru demiterea primarului? Îl rog public pe Adrian Dobre să învețe, măcar în ceasul al 12 – lea, să fie primar! Pentru că și-a demonstrat incompetența în nenumărate rânduri, a găsit acest subterfugiu: aruncă vina pe viceprimari! Nu voi tolera acest comportament niciodată! Constat că în loc să facă administrație, Dobre este în plină campanie electoraĺă. Ruşine!”

Articolul precedentPloieștiul, sub gunoaie! Primarul Adrian Dobre: “S-a depășit orice limită!” | VIDEO&FOTO
Articolul următorScandalul ”Ploieștiul, sub gunoaie!” Viceprimarul Pană, atac dur la adresa primarului Dobre: Incertitudinea,nepriceperea, lipsa de transparentă,dialog şi comunicare e modul de a conduce primăria de mai bine de doi ani