Polițistul Marian Godină, cel care a publicat pe pagina personală de Facebook înregistrarea cu Lucian Rădulescu, directorul adjunct de la CSM Ploiești și fost consilier al deputatului PSD, Laura Moagher, a revenit, joi, cu o nouă postare.

Acesta susține că  este ”agitație mare în IPJ Prahova” în urma acestui incident, dar mai ales pentru că a fost mediatizat cazul și că  s-ar fi demarat o anchetă pentru a se afla cum au ajuns imaginile în spațiul public.

“Agitație pe la IPJ Prahova
Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spațiul online.
Un ofițer de acolo, probabil mai zelos el așa de fel, îl audiază pe colegul polițistului care a filmat ieri și, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare și îi spune că poate vrea să fie audiat cu «întrebare și răspuns».
Domnule ofițer, nu știu dacă ați avut vreodată ocazia să audiați un infractor. Dar dacă ați avea, sunt sigur că ăluia nu ați avea curaj să-i vorbiți pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceți apă și mâncare.
Dar e mai ușor să audiați polițiști, așa-i? Ei sunt cuminți și politicoși, iar dacă mai sunt și la început de carieră, aveți și mai mult curaj.
Tare aș vrea să mă audiați și pe mine, așa pe model «întrebare și răspuns». Să vedeți ce răspunsuri încuietoare v-aș da. Sunt tare curios cum v-ați permite să-mi vorbiți.
Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spațiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situații. Ieri se temea de influența acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.
Eu am luat filmarea și am postat-o. Să vă explic și ce butoane am apăsat, domnule «anchetator» și «investigator de cazuri complexe»? Vreți să mă audiați și pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuțele la spate, o să aștept întrebarea și am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luați tare, să nu mă pierd.
Aaa…și să nu uit.
Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declarații într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau șefii de pe acolo cu «Lucică». Mai că nu-mi vine să cred așa ceva!! Oare d-aia își permitea să arunce cu legitimația?
O fi adevărat oare? Faceți niște verificări?”, a scris Godină pe pagina personală de Facebook.
Vă reamintim faptul că, după ce doi poliţişti i-au atras atenţia că oprise maşina neregulamentar, Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești și consilier la momentul respectiv al deputatului Laura Moagher, s-a luat la ceartă cu membrii echipajului şi a scos furios legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor, înjurându-l pe unul dintre agenţi şi dându-i de înţeles că ar avea de suferit în cazul unui conflict cu el.

Articolul precedentPercheziții în Ploiești și Mizil la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de cămătărie și șantaj
Articolul următorIncredibil, dar adevărat!Nouă unități de învățământ din Prahova, fără autorizație sanitară, iar 41 au grupuri sanitare în curte