Polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați, luni după-amiază, de către un bărbat despre faptul că într-o anexă a locuinței sale din orașul Urlați se află trupul neînsuflețit al bărbatului care se îngrijea de gospodărie, găsindu-l spânzurat.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tragedia s-a produs, luni după-amiază, în jurul orei 15.15. Un bărbat a sesizat polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați cu privire la tragedie.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentFamiliile cu peste trei copii, bisericile și societăţile de utilităţi publice vor beneficia de preţ compensat la energie
Articolul următorPrahova. Două persoane au fost rănite, după ce un autoturism a intrat într-o turmă de oi pe DN 1D