Un bărbat agresat de un tânăr de 33 de ani, duminică seară, s-a stins din viață ieri, la spital. Agresorul, care și-a lăsat victima zăcând în drum, a fost reținut și va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Duminică, în jurul orei 21.15, bărbatul bătut a fost găsit căzut, în fața unei societăți comerciale din Berceni. Polițiștii de la Secția Valea Călugărească au fost alertați și, în urma cercetărilor, au aflat că acesta ar fi fost victima unei agresiuni, fiind lovit de către un alt bărbat, în urma unui conflict spontan, produs pe fondul consumului de alcool și a unor discuții purtate in contradictoriu.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar, din păcate, luni dimineață, în jurul orei 5.30, aceasta a decedat.

IJP Prahova a anunțat că față de agresor, un tânăr de 33 de ani, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, urmând ca astăzi, 31 august, să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În urma decesului victimei, s-a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, spre competentă soluționare, urmând a se schimba încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCulisele statului paralel | TEZAURUL României, un secol de negocieri fără rezultat cu Moscova
Articolul următorNoi reguli pentru a intra în Bulgaria valabile de miercuri, 1 septembrie