Un bărbat de 35 de ani a fost reținut, luni seară, de polițiștii din Valea Călugărească, în urma scandalului provocat la locuința fratelui său. Acesta și-ar fi amenințat familia cu bătaie și ar fi provocat mai multe pagube, până să fie potolit de oamenii legii, chemați prin 112.

“La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din comuna Valea Călugărească, despre faptul că fratele său provoacă scandal la domiciliu.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana implicată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, care avea asupra sa un obiect contondent cu care ar fi amenințat pe fratele său dar și pe concubina acestuia.

Totodată acesta a pătruns fără drept în locuința fratelui unde ar fi spart geamul tip termopan de la intrarea locuinței și o ușă din interiorul acesteia”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Față de bărbatul de 35 de ani din comuna Valea Călugărească a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIntervenţiile pompierilor prahoveni în ultimele 24 de ore
Articolul următorAutocamion surprins în flagrant în timp ce încerca să abandoneze ilegal o basculantă de parbrize sparte