Un bărbat din Bălțești a fost prins conducând beat criță, acum două seri, în Lipănești. Acesta a fost oprit de polițiștii alertați de oamenii care îl văzuseră pe individ în trafic.

Miercuri seară, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești-Scăeni au fost sesizați despre faptul că în comuna Lipănești, circulă un autovehicul care are o deplasare sinuoasă. Apelanții bănuiau că șoferul s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, suspiciune care s-a și confirmat.

 “În baza sesizării, polițiștii au identificat și oprit în trafic, pentru control, autovehiculul în cauză, constatând faptul că la volanul acestuia se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Bălțești.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentSalariile de bază ale personalului din sănătate, asistenţă socială, apărare şi ordine publică se majorează de la 1 iunie
Articolul următorPolițele RCA Euroins vor mai fi valabile doar 90 de zile, începând de astăzi. Decizia Tribunalului este executorie