Polițiștii au efectuat, marți dimineață, o percheziție, în localitatea Mogoșoaia, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 29 de ani, bănuit că ar fi furat dintr-un autoturism o borsetă și o geantă dintr-un autoturism parcat în curtea unui imobil din comuna Gherghița. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 10.000 de euro.

Politiștii Secției Rurale de Poliție Puchenii Mari efectuează cercetări într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 8 august a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie despre faptul că i-ar fi fost sustrase din interiorul unui autoturism o borsetă și o geantă de damă, care conțineau documente, carduri bancare și bani. Fapta ar fi fost comisă în timp ce autoturismul se afla parcat în curtea unui imobil din comuna Gherghița”, a anunțat IPJ Prahova, care a precizat că valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 10.000 de euro.

„În urma activităților investigative, în această dimineață, a fost efectuată o percheziție, în localitatea Mogoșoaia, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, de la locație, au fost ridicate o serie de bunuri, ce au condus la documentarea activității infracționale”, a anunțat IPJ Prahova.

Tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. IPJ Prahova a precizat că la activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPrimele trei cazuri Delta, confirmate în Prahova
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Toți oamenii premierului