Trei persoane a fost rănite accidente produse miercuri seară, unul după altul, în Prahova.

Primul eveniment a avut loc la Ploiești, la intersecția străzilor Padina și Domnișori, unde un bărbat de 73 de ani a fost acroșat de un autoturism condus de un șofer de 79 de ani. Pietonul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au stabilit că șoferul implicat nu se afla sub influența alcoolului.

În jurul orei 19.30, un alt accident (foto articol) s-a produs pe pe DJ 129, la Strejnic. Două autoturisme au intrat în coliziune, rezultând rănirea unui pasager de 32 de ani. Nici în acest caz, șoferii implicați nu se aflau sub influența alcoolului.

O oră mai târziu, IJP Prahova a anunțat că un nou eveniment rutier a avut loc pe DN 1B, la Valea Călugărească. Au fost implicate două autoturisme conduse de un bărbat de 1 de ani, respectiv unul de 54 de ani. Cel de-al doilea șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBoboteaza 2022. Ce este, de fapt, sărbătoarea Bobotezei și ce se mănâncă de “Arătarea Domnului” pentru a atrage norocul
Articolul următor91 de infectări cu Omicron confirmate în două zile. În ce județe au fost înregistrate cazurile