Polițiștii Secției 2 Ploiești au reținut, vineri, doi prahoveni cu vârstele de 23, respectiv 35 de ani. Aceștia sunt bănuiți că ar fi autorii mai multor fapte de furt.

“În perioada septembrie-decembrie 2022 cei doi bărbați, împreună cu alte două persoane ar fi sustras mai multe catalizatoare auto de pe raza județului Prahova, creând un prejudiciu total de 12.000 de lei. În vederea administrării probatoriului, ieri, 20 ianuarie a.c., au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară la domiciliile persoanelor în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe scule electrice folosite la comiterea faptelor, respectiv un catalizator auto”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt și furt calificat.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCutremur în Prahova, sâmbătă dimineaţă
Articolul următorPrahova. Accident grav azi-noapte, în Piața Anton. Doi adolescenți au ajuns la spital