Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, invită cetățenii să facă parte din echipa locală de acțiune pentru “Let’s do it, Ploiești!”, reeditarea celui mai mare proiect de implicare socială, care se va desfășura în orașul nostru, în data de 15 septembrie 2018.  Misiunea proiectului este mobilizarea cetățenilor din zonele identificate cu deșeuri abandonate, a autorităților, a societății civile, a companiilor private și a mass-mediei pentru curățarea arealelor naturale din jurul localității, alături de reciclarea a cel puțin 30% din numărul de saci ce vor fi strânși.

Înscrierea în echipele voluntarilor la această acțiune se poate realiza, inclusiv în ziua desfășurării activităților, la adresa de e-mail [email protected], potrivit informării transmise de Primăria Ploiești.

Administrația locală anunță că la nivelul municipiului au fost identificate următoarele zone în care pot acționa voluntarii înscriși pentru colectarea deșeurilor abandonate:

>             Zona 1 – Pădurea de pini  – în vecinătatea căilor ferate (Zona de Vest);

>             Zona 2 – str. Transformatorului – str. Livezilor;

>             Zona 3 – Str. Lucernei

>             Zona 4 – Str. Drumul Sării – Str. Crângului.

Pentru municipiul Ploiești, autoritatea responsabilă în gestionarea acestei acțiuni este Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, tel. 0244-541071, fax. 0244-513670.

Conform detaliilor stabilite cu organizatorii, sâmbătă 15 septembrie 2018, începând de la ora 9.00, voluntarii vor fi transportați cu autobuzele SC Transport Călători Express SA către zonele propuse pentru curățenie în campania “Let’s do it, Ploiești!”, locul de întâlnire pentru voluntarii participanți fiind stabilit la Sala Sporturilor Olimpia.

“Let’s do it, Romania” a reușit implicarea a peste 1.100.000 de voluntari în 8 ani de activitate. Viziunea acestui proiect este o țară cu 0 deșeuri, iar valorile exprimate prin această acțiune de amploare sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea.

Articolul precedentPloiești 2018! În unele unități de învățământ plouă sau nu se poate asigura încălzirea
Articolul următorAccident pe strada Stadionului din Ploiești! O mașină s-a răsturnat FOTO&VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.