Primarul Adrian Dobre, președinte al PNL Ploiești, a lansat luni, în cadrul unei conferințe de presă, un atac dur la adresa reprezentanților ALDE.

Liberalul a declarat că membri de partid din PNL sunt amenințați cu pierderea locului de muncă sau, dimpotrivă, ademeniți cu funcții și salarii mai mari în funcții publice sau în cadrul societăților de stat. Potrivit lui Dobre, la originea presiunilor la care sunt supuși membrii PNL sunt conducătorii ALDE Prahova, nominalizând-o direct pe Grațiela Gavrilescu.

“Astfel de practici sunt folosite și de către ALDE și vreau să-i aduc la cunoştinţă domnului Tăriceanu că Grațiela Gavrilescu pune presiune pe colegi din PNL. Se oferă posturi, salarii mai mari, poate exista și alte favoruri, alt fel de presiune care se pune asupra lor.

Ajungem la situația de astăzi din Consiliul Local (n.r. – proiectele inițiate de Dobre privind terenul pe care ar urma să fie construit noul spital municipal, respectiv creditul pentru investiții au picat după ce consilierii PSD și ALDE s-au abținut la vot).

Nu cred că există om din Ploiești care să înțeleagă de ce un consiliu local, și aici mă refer la PSD-ALDE, nu votează un proiect vital pentru comunitate. De ce nu votează un proiect care ține de construirea unui spital.

Nu este pentru prima dată când supun atenției Consiliului Local aceste 2 proiecte. Nu cred că există contraargumente în privința celor două proiecte. Nu mai e dezbatere, ci o tăcere care afectează viața cetățenilor. La nivel de Ploiești, nu mai putem merge mai departe cu astfel de lucruri.

Voi avea o campanie pentru susținerea acestor proiecte și voi condamna practici de tip ALDE susținute de Tăriceanu și Gavrilescu.

Ați mai văzut cum unui consilier i se mai face sete și pleacă de la vot. Există o presiune foarte mare asupra unor colegi”, a declarat Adrian Dobre.

Articolul precedentAccident grav pe DN1, la Potigrafu. Un bărbat și-a pierdut viața încercând să traverseze neregulamentar
Articolul următorReacția Grațielei Gavrilescu la acuzele primarului Dobre: Liberalii ploieșteni au mari dificultăți în a-l mai răbda