Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a organizat, vineri, o razie în Piața Agroalimentară din comuna Puchenii Mari, acțiunea vizând identificarea și verificarea agenților economici care desfășoară activități ilicite și acționează în domeniul comerțului cu legume și fructe.

Polițiștii au verificat 49 de agenți economici și 30 de producători agricoli, fiind legitimate 128 de persoane, și au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 102.000 lei. De asemenea, în urma acțiunii, au fost confiscate peste 6.700 de kilograme de legume și fructe, precum și alte bunuri nealimentare, în valoare totală de peste 11.000 e lei.

Un singur comerciant a rămas, ieri, fără aproape 150 de kilograme de fasole boabe, în valoare de peste 1.000 de lei, pentru că nu putut face dovada provenienței. Mai mult, acesta are de plătit și o amendă de 5.000 de lei.

O altă amendă, de 1.500 de lei, a fost aplicată unei persoane care ar fi scos la vânzare 2.210 kg de pepeni pentru care, de asemenea, nu a putut face dovada provenienței. În plus, polițiștii a dispus confiscarea mărfii găsite asupra acestei, în valoare de peste 3.300 de lei.

Articolul precedentDin nou probleme cu gazonul pe stadionul Ilie Oană
Articolul următorFOTO Accident grav pe DN1, la Cornu. Un bărbat a decedat!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.