Deputatul PSD, Laura Moagher a recționat după ce consilierul său, Lucian Rădulescu a amenințat un agent de poliție.

”Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.
Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!
Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!”, a scris deputatul Laura Moagher  pe pagina personală de Facebook.

Vă reamintim faptul că Lucian Rădulescu i-a amenințat pe oamenii legii care au dorit să-l sancționeze pentru că a parcat neregulamentar.

Concret, după ce doi poliţişti i-au atras atenţia că oprise maşina neregulamentar, Rădulescu s-a luat la ceartă cu membrii echipajului şi a scos furios legitimaţia de consilier la Camera Deputaţilor, înjurându-l pe unul dintre agenţi şi dându-i de înţeles că ar avea de suferit în cazul unui conflict cu el. Imaginile filmate cu camera din dotarea echipajului au ajuns pe reţeaua de socializare Facebook.

Articolul precedentReacția IPJ Prahova! Consilierul deputatului PSD, sancționat pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii
Articolul următorReacția conducerii PSD Prahova, după ce fostul consilier al deputatului Laura Moagher a amenințat un polițist